bezelyeli tavuk

dua dilencisi

Tecrübeli Üye
Süper Moeratör
#1
Malzemeler

1 bütün tavuk
1/2 kg bezelye(iç bezelye)
2 adet bütün domates veya bir kaşık salça
1 çorba kaşığı margarin

Yıkanmış ve ayıklanmış tavuk süzgece alınıp süzülmeye bırakılır. Bir kaşık tuz avuç ile tavuğun her tarafına sürülür ve tavuk yuvarlak bir tencerede hiç yağ koymadan az ateşle çevire çevire kızartılır. Her tarafı kızarınca kapağı kapatılır gerekirse 1 fincan kadar su ilave edilir. Tavuk bütün olarak servis tabağına alınır sıcak servis yapılır...

 
Konu başlatan Benzer konular Forum Cevap Tarih
F Et Yemekleri 5
thares Et Yemekleri 30
S Et Yemekleri 7

Benzer konular

Ziyaretçilerden Sorular

Cevaplar
8
Görüntüleme
290
2
  • Cevaplanmamış Konu
Cevaplar
1
Görüntüleme
1,148
Ayşe Hatun