Kullanılacak malzeme
2 küçük salatalık
15 tane küçük soğan
250 gr kuşbaşı et
150 gr. rendelenmiş kaşar peyniri, maydonoz
Yapılışı:
Salatalık soyularak, ince yuvarlaklar halinde kesilir. Tuzlu kaynar suda,soyulan soğanlar pişirilir. Sonra suyu süzülür. Et de ayrıca kavrulur. Ufak bir tepsiye salatalık dilimleri ve soğan dzilir. Üzerine kavrulmuş et ilave edilir ve kaşar peyniri ve ince doğranmış maydonoz serpilir. Fırına konularak 10 dakika kadar birlikte kızarması sağlanır ve servis yapılır. Afiyet olsun...
2 küçük salatalık
15 tane küçük soğan
250 gr kuşbaşı et
150 gr. rendelenmiş kaşar peyniri, maydonoz
Yapılışı:
Salatalık soyularak, ince yuvarlaklar halinde kesilir. Tuzlu kaynar suda,soyulan soğanlar pişirilir. Sonra suyu süzülür. Et de ayrıca kavrulur. Ufak bir tepsiye salatalık dilimleri ve soğan dzilir. Üzerine kavrulmuş et ilave edilir ve kaşar peyniri ve ince doğranmış maydonoz serpilir. Fırına konularak 10 dakika kadar birlikte kızarması sağlanır ve servis yapılır. Afiyet olsun...