Kabak Tatlısı

elfida__

Acemi Üye
Silver
#1


Malzemeler
•1 kg.balkabağı
•1.5 su bardağı şeker
•1 adet çubuk tarçın
•3-4 tane karanfil

Kabak tatlısının yapılışı
•Kabak dilimlerini iri parçalar halinde doğrayıp,tepsiye yerleştirin.
•Üzerine şekeri her yerine gelecek şekilde dökün
•Aralarına karanfil ve parça tarçınıda koyun.
•Üzerini folyoyla kapatıp,10 dakika kadar sıcak fırında biraz sulanması için bekleyin.
•Folyoyu alıp,suyunu çekene kadar pişirmeye devam edin.
•Üzerine arzuya göre ceviz ve tarçın döküp servis yapın. kaynak: kabak tatlısı
 

Benzer konular

gulsemiha

Acemi Üye
Silver
#5
Ellerınıze saglık çokta severım kabak tatlısınız , allah razı olsun sanaldada olsa yemiş kadar oldum. Biraz fazla yedım nasılsa bıtmeyecektİ
 

bekkain

diyâr-ı gurbet
Süper Moeratör
#6
cık cıkk nerden çıktı diye soru sormuşsunuz bak elfida_ daha girmemiş yaw ...
cık cıkk hihi

emeğine sağlık elfida..ee kabak zamanı şindi :)
 

Ziyaretçilerden Sorular

Cevaplar
8
Görüntüleme
263
2
  • Cevaplanmamış Konu
Cevaplar
1
Görüntüleme
1,119
Ayşe Hatun