Hazan yeli senin kaç kızın var? Hani vermediğin adam kalmadı da bi kızı, :) :)
yadeller_ (( Müslümanlar Kardeştir )) Administrator 29 Eyl 2011 #11 29 Eyl 2011 #11 Hazan yeli senin kaç kızın var? Hani vermediğin adam kalmadı da bi kızı,
*hazan_yeli* Tecrübeli Üye Silver 29 Eyl 2011 #12 29 Eyl 2011 #12 yadeller_' Alıntı: Hazan yeli senin kaç kızın var? Hani vermediğin adam kalmadı da bi kızı, Genişletmek için tıkla ... bi kızı bin kişi ister bir kişi alır yadeller artık kısmet kimeyse ben şıkları sunayımda o kimi isterse))
yadeller_' Alıntı: Hazan yeli senin kaç kızın var? Hani vermediğin adam kalmadı da bi kızı, Genişletmek için tıkla ... bi kızı bin kişi ister bir kişi alır yadeller artık kısmet kimeyse ben şıkları sunayımda o kimi isterse))
*hazan_yeli* Tecrübeli Üye Silver 29 Eyl 2011 #13 29 Eyl 2011 #13 bekkain' Alıntı: tabi canım, sevgi saygıyı getirir sen sevgi aşıla Genişletmek için tıkla ... yani ikisiylede ugraşmıyım demi
bekkain' Alıntı: tabi canım, sevgi saygıyı getirir sen sevgi aşıla Genişletmek için tıkla ... yani ikisiylede ugraşmıyım demi
yadeller_ (( Müslümanlar Kardeştir )) Administrator 29 Eyl 2011 #14 29 Eyl 2011 #14 *hazan_yeli*' Alıntı: bi kızı bin kişi ister bir kişi alır yadeller artık kısmet kimeyse ben şıkları sunayımda o kimi isterse)) Genişletmek için tıkla ... hele bir büyüsünde hayırlısı ile.
*hazan_yeli*' Alıntı: bi kızı bin kişi ister bir kişi alır yadeller artık kısmet kimeyse ben şıkları sunayımda o kimi isterse)) Genişletmek için tıkla ... hele bir büyüsünde hayırlısı ile.
*hazan_yeli* Tecrübeli Üye Silver 30 Eyl 2011 #15 30 Eyl 2011 #15 yadeller_' Alıntı: hele bir büyüsünde hayırlısı ile. Genişletmek için tıkla ... tek tesellim o zaten biliyorsun
yadeller_' Alıntı: hele bir büyüsünde hayırlısı ile. Genişletmek için tıkla ... tek tesellim o zaten biliyorsun
yadeller_ (( Müslümanlar Kardeştir )) Administrator 30 Eyl 2011 #16 30 Eyl 2011 #16 *hazan_yeli*' Alıntı: tek tesellim o zaten biliyorsun Genişletmek için tıkla ... inşallah.
bekkain diyâr-ı gurbet Süper Moeratör 30 Eyl 2011 #17 30 Eyl 2011 #17 *hazan_yeli*' Alıntı: yani ikisiylede ugraşmıyım demi Genişletmek için tıkla ... yok bidenem uğraşma, saygıyı ben gösteririm ,tek noksanımız sevgi yadeller_' Alıntı: hele bir büyüsünde hayırlısı ile. Genişletmek için tıkla ... yaw yadellerim şurda iki hayal kuruyoduk, senin başka planların var heral
*hazan_yeli*' Alıntı: yani ikisiylede ugraşmıyım demi Genişletmek için tıkla ... yok bidenem uğraşma, saygıyı ben gösteririm ,tek noksanımız sevgi yadeller_' Alıntı: hele bir büyüsünde hayırlısı ile. Genişletmek için tıkla ... yaw yadellerim şurda iki hayal kuruyoduk, senin başka planların var heral
yadeller_ (( Müslümanlar Kardeştir )) Administrator 1 Eki 2011 #18 1 Eki 2011 #18 bekkain' Alıntı: yaw yadellerim şurda iki hayal kuruyoduk, senin başka planların var heral Genişletmek için tıkla ... Heee var tabi. Kenfdi oğluma alacam..
bekkain' Alıntı: yaw yadellerim şurda iki hayal kuruyoduk, senin başka planların var heral Genişletmek için tıkla ... Heee var tabi. Kenfdi oğluma alacam..
mrc9072 Acemi Üye 24 Mar 2016 #19 24 Mar 2016 #19 konyada bir çok yerde devam ediyor bu gelenekler biz konya düğün salonları arasında yer aldığımız için bir çok garibliğede şahit oluruz
konyada bir çok yerde devam ediyor bu gelenekler biz konya düğün salonları arasında yer aldığımız için bir çok garibliğede şahit oluruz
K Konyalım Misafir 12 Nis 2016 #20 12 Nis 2016 #20 Teşekkürler paylaşımlarınız için. Moderatörün son düzenlenenleri: 17 Nis 2016