mantarlı kremalı tavuk(öğrencilere uygun -4-)

ruhefza

Super Moderator
#1



4 kişilik)

MALZEMELER

- 2 su bardağı Mantar Konservesi
- 2 çorba kaşığı tereyağı
- 1 su bardağı Bezelye Konservesi
- Yarım kutu krema
- 500 gr tavuk göğüs eti
- 2 adet kırmızı biber
- Bir tutam toz kırmızıbiber
- Dereotu ve tuz



YAPILIŞI

Öncelikle tavuk etini kuşbaşı doğrayın. Tereyağını bir tavaya alıp eritin. Tavuğu üzerine ekleyip, toz kırmızıbiber serpin ve kavurun. Şerit şeklinde doğradığınız kırmızı biberleri ilave edip, 1-2 dk daha kavurun. Doğranmış mantar ve bezelye ile, tuz ekleyin. Şöyle bir çevirip ocaktan alın. Arzunuza göre dereotu ile süsleyerek servis yapın

afiyetle yiyin inş:)):6_18_5:​
 
#3
aynen gülbeyaz katılıyomm bende sevmiyorumm yemeklerde kremayı eski köye yeni adet getiriyorlar:D:D
birde tabağın kenarında kıl var ruhefza tuzlu olmuş off off ruhefza off hiç güzel olmamış on üzerinde 3 :(:D:D
 

ruhefza

Super Moderator
#7
aynen gülbeyaz katılıyomm bende sevmiyorumm yemeklerde kremayı eski köye yeni adet getiriyorlar:D:D
birde tabağın kenarında kıl var ruhefza tuzlu olmuş off off ruhefza off hiç güzel olmamış on üzerinde 3 :(:D:D
kesin tuzludur ben buhatayı hep yapıyom:D ama o saç benim değil :))
tabağın üzerine öööleee eğilmeseydin senden düşmüştür baksana senin saç rengin benimkiyle hiç alakası yok

on üzerinden 3 mü:eek: görrrüm beseni bi yarışmada nasılsa:D
 
#9
kesin tuzludur ben buhatayı hep yapıyom:D ama o saç benim değil :))
tabağın üzerine öööleee eğilmeseydin senden düşmüştür baksana senin saç rengin benimkiyle hiç alakası yok

on üzerinden 3 mü:eek: görrrüm beseni bi yarışmada nasılsa:D
:D:D:D:D:D :6_18_5::6_18_5::6_18_5::6_18_5: ben kapalıyım nerden düşücek yaff :rolleyes::D:D:6_18_5::6_18_5::6_18_5::6_18_5::6_18_5: yok canııııım çoooook güzell tuzluda yerim:))