m_e_r_v_e Acemi Üye Silver 9 Eki 2008 #2 9 Eki 2008 #2 paylaşımın için sağol...Tadı da güzeldir...nerden düştü aklına?
B BirdamlaMavi Misafir 9 Eki 2008 #3 9 Eki 2008 #3 Çok güzel görünüyorlar... Ben bu gün çok acıktımmm... Keşke biraz daha geç vakitte koysaydınız...
belkis Acemi Üye 9 Eki 2008 #4 9 Eki 2008 #4 yaa oruçlu oruçlu yapılırmı bu yaa: bayramın üçüncü günü kuzenlerle kaçamak yapmıştık ozaman yemiştim. ama bitirememiştim çokk pişmanım
yaa oruçlu oruçlu yapılırmı bu yaa: bayramın üçüncü günü kuzenlerle kaçamak yapmıştık ozaman yemiştim. ama bitirememiştim çokk pişmanım
K kavgam Misafir 9 Eki 2008 #5 9 Eki 2008 #5 gülbeyaz üzerindeki mayonez hariç çok güzel görünüyor. eline sağlık ama bayanlar fazla yemeyin dikkat edin yoksa kilo alırsınız bak benden söylemesiii ))
gülbeyaz üzerindeki mayonez hariç çok güzel görünüyor. eline sağlık ama bayanlar fazla yemeyin dikkat edin yoksa kilo alırsınız bak benden söylemesiii ))
G garipvuslat Acemi Üye Silver 9 Eki 2008 #6 9 Eki 2008 #6 ah canım patatesim ne yaptılar sana böle ne hale geldinde adını bile değiştirip kumpir koydular patates közlememesi dururken
ah canım patatesim ne yaptılar sana böle ne hale geldinde adını bile değiştirip kumpir koydular patates közlememesi dururken
T tusem23 Misafir 9 Eki 2008 #7 9 Eki 2008 #7 ıımmm... cok leziz gözüküyo oruçlu oruçlu olurmu yaawff
G -GüLBeYaZ_ Güle Meftun-Forum Bilgini 10 Eki 2008 #8 10 Eki 2008 #8 hayırdır arkadaşlar sevval orucu mu bu yoksa allah kabul etsın oruçunuzu sevap aldınız işte )
B betulnur Acemi Üye 10 Eki 2008 #9 10 Eki 2008 #9 Yaa gÜlbeyaz oldumu Şİmdİ bu saatte nereden bulacaĞim kumpİrİ....
A alamut-- Misafir 10 Eki 2008 #10 10 Eki 2008 #10 eycibali' Alıntı: ıımmm... cok leziz gözüküyo oruçlu oruçlu olurmu yaawff Genişletmek için tıkla ... )ya alemsin eycibali oruçlu oruçlu olurmu olmaz tabiki çıkın dışarı bakiim ben oruçlu değilim hadi gülbeyaz sende çatalı kaşığı getir) ohbe selametle)
eycibali' Alıntı: ıımmm... cok leziz gözüküyo oruçlu oruçlu olurmu yaawff Genişletmek için tıkla ... )ya alemsin eycibali oruçlu oruçlu olurmu olmaz tabiki çıkın dışarı bakiim ben oruçlu değilim hadi gülbeyaz sende çatalı kaşığı getir) ohbe selametle)