SORU Esim her kavgamizda ailesini ariyor

Selamun Aleykum
Ben 2 senelik evliyim esimle bu zamana kadar cok mutlu bir evliligimiz vardi esim cok haksizliga ugradi arkadaslar ve ben hep onun yanında olmaya calıstım ona destek olmaya calıstım ailesi ne dugunumuze yardım etti ne bana hakkım olanı aldılar altınlarımı bile almadılae zaten bu konusa asla hakkımı helal etmıyorum biz 4 eltiyiz diger eltilerime altınlarını aldılar ama bana almadılar ha bugun ha yarın derken halada oyalıyolar onların yuzunden esimle cok kavgamız oldu sabaha kadar kavga ettıgımız gunleri bilirim ne ararlar bizi ne sorarlar cok ilgisiz bir ailesi var esimin...
Gelelim konumuza kalbim okadar kırıkkı cok kırgınım esime her kavgamızda sureklı birilerini arıyor benı cok yordu bu surec sonrada pisman oldum neden boyle yaptım dıyor ama ne bir gonlumu alma var nede guzel bir soz birkac aydır aramız cok soguk ve bana ilgisiz davranıyor kustum olmadı konusdum olmadı sızce nasıl davranmalıyım aynı evde esimi ozluyorum resmen napabılırım esımın eskısı gibi olması icin??

El-Emin

Tecrübeli Üye
Administrator
Değerli kardeşim, Hz Asiye için Allah ayet indirdi. Asiyenin kocası kimdi? Firavun...
Eşiniz bir firavun değil ama siz eşinizin hanımısınız.
Kadın ile erkek yer değiştirmemelidir.
Erkekler, imandan uzaklaştıkları zaman dünyalık işlere dalarlar. Meşgül olurlar. Amatör olmaya başlarlar. Kadını mutlu olan erkek mutlu olur.
O anlatırsa dinleyin, anlatmazsa üzerine gitmeyin. Saygınızı gösterin, evinizin erkeği olduğunu eşinize hissettirin.

İlerleyen günlerde sizden tekrar cevap bekliyor olacağız.

Hayırlı günler dileriz.

Allah yardımcın olsun lakin durumun nefsani düşününce çok zor benzer durumu bende yaşadım lakin yürümedi. İnşallah sen bu badireyi atlatırsın.