I IremNur Acemi Üye 8 Ağu 2007 #1 8 Ağu 2007 #1 s.a canlar su an ne yapmak istiyoruz :arrow: bn su an da sahradeniz ablamla konusmak isterdim
N NUR-I_DILARA Acemi Üye Silver 8 Ağu 2007 #2 8 Ağu 2007 #2 BIR sEY ISTEMEK IÇIN AKLIMA BIR ISTEK GELMESNI ISTERDIM
I IremNur Acemi Üye 8 Ağu 2007 #3 8 Ağu 2007 #3 basimin aGrisindan kurtulmak isterdim :cry: Rabbim tüm hastalara sifa ver onlari simdi daha iyi anliyorum...
basimin aGrisindan kurtulmak isterdim :cry: Rabbim tüm hastalara sifa ver onlari simdi daha iyi anliyorum...
S sahradeniz Acemi Üye Silver 9 Ağu 2007 #4 9 Ağu 2007 #4 CANIM YA GEÇMIs OLSUN ALLAH sIFALAR VERSIN. sUANDA EYYÜP SULTAN DA OLMAK ISTERDIM VE SABAH KADAR ORDA KALMEK
CANIM YA GEÇMIs OLSUN ALLAH sIFALAR VERSIN. sUANDA EYYÜP SULTAN DA OLMAK ISTERDIM VE SABAH KADAR ORDA KALMEK
I IremNur Acemi Üye 9 Ağu 2007 #5 9 Ağu 2007 #5 sahradeniz' Alıntı: CANIM YA GEÇMIs OLSUN ALLAH sIFALAR VERSIN. sUANDA EYYÜP SULTAN DA OLMAK ISTERDIM VE SABAH KADAR ORDA KALMEK Genişletmek için tıkla ... Allah c.c razi olsun meleGim... su an bnde seninle gelmek isterdim meleGim...
sahradeniz' Alıntı: CANIM YA GEÇMIs OLSUN ALLAH sIFALAR VERSIN. sUANDA EYYÜP SULTAN DA OLMAK ISTERDIM VE SABAH KADAR ORDA KALMEK Genişletmek için tıkla ... Allah c.c razi olsun meleGim... su an bnde seninle gelmek isterdim meleGim...
S sahradeniz Acemi Üye Silver 9 Ağu 2007 #6 9 Ağu 2007 #6 YA sIMDI EMINÖNÜNDE EKMEK ARASI BALIK YEMEK ISTERDIM IREMNUR NUR-IDILARA ILE BIRLIKTE HANI BEN IKI YARIM YIYEYIM DEGILMI ÇOK ACIKTIMMMMMMMMMMM
YA sIMDI EMINÖNÜNDE EKMEK ARASI BALIK YEMEK ISTERDIM IREMNUR NUR-IDILARA ILE BIRLIKTE HANI BEN IKI YARIM YIYEYIM DEGILMI ÇOK ACIKTIMMMMMMMMMMM
I IremNur Acemi Üye 9 Ağu 2007 #7 9 Ağu 2007 #7 sahradeniz' Alıntı: YA sIMDI EMINÖNÜNDE EKMEK ARASI BALIK YEMEK ISTERDIM IREMNUR NUR-IDILARA ILE BIRLIKTE HANI BEN IKI YARIM YIYEYIM DEGILMI ÇOK ACIKTIMMMMMMMMMMM Genişletmek için tıkla ... kiyamammmmmm baliklar bnden olsun... su an sana bi kosu yemek getirmek isterdim meleGim...
sahradeniz' Alıntı: YA sIMDI EMINÖNÜNDE EKMEK ARASI BALIK YEMEK ISTERDIM IREMNUR NUR-IDILARA ILE BIRLIKTE HANI BEN IKI YARIM YIYEYIM DEGILMI ÇOK ACIKTIMMMMMMMMMMM Genişletmek için tıkla ... kiyamammmmmm baliklar bnden olsun... su an sana bi kosu yemek getirmek isterdim meleGim...
H _-HaSBiHaL-_ Acemi Üye Silver 9 Ağu 2007 #8 9 Ağu 2007 #8 Yemek demeyin yaf.Insani istaha getiriyorsunuz. He he he.Banane ben söylemem ne yapmak istediGimi
F faninida Misafir 9 Ağu 2007 #9 9 Ağu 2007 #9 niye söylemiyosun nasil hasbihalsin sen :evil: nickinin hakkini ver hakkini 8) :lol: suan deniz kanarinda oturup dalgalarin sesini dinlemek isterdim
niye söylemiyosun nasil hasbihalsin sen :evil: nickinin hakkini ver hakkini 8) :lol: suan deniz kanarinda oturup dalgalarin sesini dinlemek isterdim
I IremNur Acemi Üye 9 Ağu 2007 #10 9 Ağu 2007 #10 kalbini kirdiGim herkesten helallik almak isterdim :cry: