Bekkain : Hem ailesine hem çocuklarına hem buyuklerine bakmakla keyif alan ve onlara en iyi şekilde yemekler hazırlayaaannn
)) ama çocuklardan fırsat bulupta pc başına geçerse sitemizde faydalı konular açarak bizleri bilgilendiren, hareketli neşeli bir kardeşimiz. Bizleri yalnız bırakmadığı için sitemizde yetkilerini en iyi şekilde kullandığından Allah razı olsun...
Kader54 : ben kendimi bildim bileli ve kader54 tanıdım tanıyalı eskiden haturlarsanız cuz cuz dağıtıyorduk hatimleri. O zamanlar kader54 annesi rahatsızlanmıştı sanırım. Burdan bir hatim gönderdik dualar ettik sonra bir şifa buldu inşallah. Kader54 kardeşimizde o gun bugun her zaman cuzlerde yer aldı şimdi hatim grubunda vazifeyi tamamladı. Kendisi aynı zamanda mod kardeşimizdir. Çok nadiren gelip gitsede paylaşımları oldukça dikkat çekici...
Yakamoz Pırıltısı : Hey gidi ablam heyy
kız sen ne şeker ablasın. Yakamoz ablacığımda beni kıramayan bazen kızan yaa bana kızabilenlerde var demekki ne buyuk cesareeett
Eee abla kardeş olmak malum oldum mu kavga gurultulerde olmuyor değil. Bu kardeşimizede çok dua ediyorum. Aslında bana her selam verene her tanıştığım her diyalok kurduğum kardeşlerime dua ediyorum.
Selamın üzerimizde hakkı olduğunu bilirsek, üzerimizde hakkı olanların kendilerine geçmişlerine de dualadım sen kabul eyle dediğimiz anda iş noktalanır arkadaşlar. Ama yakamoz ablacığım tanıdığım en iyi güvenilir hem abla hem arkadaş.
Ehh benim diyeceklerim bu kadar...
Kader54 : ben kendimi bildim bileli ve kader54 tanıdım tanıyalı eskiden haturlarsanız cuz cuz dağıtıyorduk hatimleri. O zamanlar kader54 annesi rahatsızlanmıştı sanırım. Burdan bir hatim gönderdik dualar ettik sonra bir şifa buldu inşallah. Kader54 kardeşimizde o gun bugun her zaman cuzlerde yer aldı şimdi hatim grubunda vazifeyi tamamladı. Kendisi aynı zamanda mod kardeşimizdir. Çok nadiren gelip gitsede paylaşımları oldukça dikkat çekici...
Yakamoz Pırıltısı : Hey gidi ablam heyy
Selamın üzerimizde hakkı olduğunu bilirsek, üzerimizde hakkı olanların kendilerine geçmişlerine de dualadım sen kabul eyle dediğimiz anda iş noktalanır arkadaşlar. Ama yakamoz ablacığım tanıdığım en iyi güvenilir hem abla hem arkadaş.
Ehh benim diyeceklerim bu kadar...