(YENİ OYUN) Yakbul Salonu sıra kimde?

El-Emin

Tecrübeli Üye
Administrator
Arkadaşlar çok farklı gelişmiş bir oyun.

1- Site içerisinde aktif olan üyeler arasında oynanmalıdır.
2- Merak edilen üye veya bulunması gereken üye ismi verildiğinde oyuna dahil olan üyeler bulunması gereken üyeyi bulmak için seferber olur.
3- Site içerisinde bulunamayan üye, hakkında talep olması durumunda yetkililer mail yolu ile üyeye ulaşır.
4- Adı geçen üye burada konuk olur...

Yakala Bul olarak adlandırılan oyunumuz kısa adı Yakbul olarak başlatmış oluyoruz.

Oyunun amacı :

Platform içerisinde etkinlik...

Benzer konular

El-Emin

Tecrübeli Üye
Administrator
Bir örnek ile oyunu başlatıyorum...

s_tekinözcanı merak ediyorum zaman zaman geliyor zaman zaman gelmiyor... Acaba nerelerdeler?

1- Bu mesajı gören başka üyeler s_tekinözcan buraya teşrif edene kadar başka üyeyi merak edemezler.
2- Yeni üyeler ve aktif üyeler bu mesajı görmüşseler s_tekinözcan ile sadece profil defterinden (özel mesaj yasak, özel mesaj yolu ile iletişim kurmadan) üyeyi buraya davet eder.
3- s_tekinözcan gelir
4- Merakımız sonra erer :)

Haydi bakalım s_tekinözcan nerelerdeymiş?

bekkain

diyâr-ı gurbet
Süper Moeratör
hmm güzel bir oyuna benziyo. ama ben heç merak edilen biri olamam heral :D
yaw bu kardeş buraya gelmişken birde sorak, kimdir, nedir, ne yer ne içer, diyete girer mi, soda içer mi:D....
neyse s_tekinözcanı kardeş bende merak ettim. site hem varsın hem yoksun, nerdesin :)

s_tekinozcanan

Acemi Üye
Silver
Selamün Aleyküm kardeşler.. sonunda gelebildim değil mi:eek:... çalıştığım için pek giremiyorum internete.. bu aralarda biraz rahatsızım.. o yüzde giremedim.. Adım şefika konyalıyım çanakkale de oturuyorum yeni evliyim.. annesini 9 aydır görmeyen gariban bi kulum işte..

El-Emin

Tecrübeli Üye
Administrator
Ah kardeşim beniiimm. Allah yardımcın olsun işlerinde. İki cihanda mutluluklar dileriz. Allah mesut bahtiyar etsin.
Memnun olduk kardeşim. Seni de tanımış olduk. Ne iş diye sormuyoruz soranlara da cevap verme. Daha sağlam olur.

Hadi bakalım başka merak edilen var mı?

El-Emin

Tecrübeli Üye
Administrator
s_tekinözcan aramalarımız sonucunda ortaya çıktı ve merakımız da gitti. S_tekinözcan baak sende bize dua et haa.
Dua etmezsen o zaman ceza keseriz.

Yakalanacak olan : Zehirli bal, bir zamanlar yetkiliydi bazen var bazen yok. Geçenlerde bir gördüm. Şİmdi ne işler peşinde acaba...